Vicenç Mateu demana que els residents rics paguin més

www.andorradifusio.ad

El secretari general de Demòcrates creu que els residents d'alt poder adquisitiu haurien de contribuir més a les finances públiques. A Ràdio Nacional, també ha dit que la marca del partit no és un valor a l'alça.

Vicenç Mateu és clar i contundent: els residents amb un alt poder adquisitiu haurien de pagar més i, si això provoca que en vinguin menys, és assumible. "Els surt massa econòmic venir aquí. Hauria de ser més alt. Què en vindran menys? Potser sí vindran menys. Haurien de col·laborar amb les finances públiques".

Creu que és urgent trobar una solució al problema de l'accés a un habitatge, però que s'ha de poder aconseguir que els nacionals i els residents de molts anys puguin seguir vivint al país. "Jo no estic en política per substituir una gent que viu a Andorra i que ha fet la seva vida a Andorra (...) per unes persones més riques, amb mitjans, que venen a Andorra perquè els convé".

Pensa que en les eleccions comunals s'ha constatat el desgast de Demòcrates i qualifica de "sorpresa" el resultat a Andorra la Vella.

L'entrevista sencera a Vicenç Mateu, aquí:

Informa: Pere Moliné

Comparteix:

El comú desconeixia el cas de l'àvia en procés de desnonament Dos mesos per consensuar el pacte d'Estat de la Salut