ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Matí complicat i normalitat a la tarda en la sortida de les escoles

www.andorradifusio.ad

La sortida de les escoles s'ha fet amb normalitat, malgrat la neu i el vent d'aquest dimecres a la tarda. Algunes famílies però han decidit anar a buscar els fills abans que acabessin les classes.

El matí i la tarda d'aquest dimecres a la porta de les escoles han estat la cara i la creu d'una mateixa jornada. Res a veure la calma i la tranquil·litat de la tarda, tot i una situació metereològica més adversa que a primera hora del matí, amb el caos viscut a primeres hores del dia.

Els docents del col·legi Janer han informat que ha estat una jornada complicada, fins i tot algunes famílies han recollit els fills abans que acabessin les classes. "Ha estat una jornada complicada. Els autobusos i alguns pares ens han dut els nens més d'una hora tard en alguns casos i per això hem començat una mica més tard. Per precaució alguns pares han vingut a buscar als seus fills abans que finalitzessin els classes", explicava la Paquita Mayoral, d'educació infantil del Col·legi Mare Janer.

Tothom hi ha posat de la seva part per facilitar les coses i si calia s'agafava la pala per treure la neu pel pas dels nens. Al Sant Ermengol la sortida també s'ha desenvolupat amb la normalitat que es podia esperar després d'un matí amb retards i cues. En general segons han informat els professors no han faltat més nens a escola del que seria habitual un dia qualsevol.

Fora del retard en l'arribada dels autobusos i el fet que s'han hagut de reprendre per aquest motiu les classes una mica més tard, ha estat una jornada lectiva més, amb la diferència que en la propera sortida d'esquí, ja que avui i demà estan pel moment anul·lades, hi haurà força neu.

Informa: Sílvia Mestre
Imatges: Kevin Ribeiro-Albert Refart

Comparteix: