Màxima expectació per al concert de Santa Cecília

www.andorradifusio.ad

200 músics porten dues setmanes assajant per afinar bé aquest diumenge en el tradicional concert de Santa Cecília. El mig miler d'entrades disponibles a l'Auditori Nacional ja estan exhaurides. 

Santa Cecília és una fita important per als músics. Aquest 19 de novembre té lloc el tradicional concert a l'Auditori Nacional i ja té totes les entrades exhaurides. Els assajos van començar la setmana passada i l'obra d'enguany es titula "Clàssics i exòtics" i té dues parts ben diferenciades. Ho explica Albert Gumí, director artístic de la Fundació ONCA: "A la primera hi haurà cordes i tocarem obres clàssiques, amb un programa que va des de la música de Vivaldi fins a Pirates del Carib".

En aquesta primera part hi haurà a l'escenari mig centenar de músics i, a la segona, més participativa, n'hi haurà 130. "Fem un conte que té set cançons; és una narració que ens explica la història d'un nen que viu a l'Àfrica i les vicissituds que li passen. Cada un dels temes està il·lustrat per una cançó i en total són set".

L'actuació implica els músics en un viatge musical i creatiu, i els convida a créixer conjuntament a través d'aquesta experiència artística. Hi participen l'ONCA, la JONCA, l'Institut de Música del Comú d'Andorra la Vella, la Fundació Privada Nostra Senyora de Meritxell i cinc escoles musicals. El concert serà retransmès en directe per Andorra Televisió

Informa: Laura Mitjans

Imatges: Eric Escabias

 

Comparteix:

Capturats els autors del robatori a una botiga d'electrònica Èxit de la sàtira teatral sobre salut mental 'Bipolar'