ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

La meitat de les empreses ha sol·licitat la reducció de la factura elèctrica

www.andorradifusio.ad

Més de 3.000 empreses i autònoms s'han acollit a la reducció de la factura elèctrica. Això significa, segons les dades de FEDA, pràcticament la meitat de les empreses del país. La gran majoria no pagarà res.

3.007 empreses i autònoms s'han acollit, des de l'inici de la crisi sanitària i fins al 10 d'abril, a les reduccions de la factura elèctrica. Tres quartes parts es beneficiaran de l'exempció total de la factura, mentre que la quarta part restant tindrà una reducció del 80%. Majoritàriament, es tracta de petites empreses i autònoms. De les 750 empreses amb un consum mitjà d'electricitat que han demanat el descompte, el 84% ja l'està gaudint.

Una altra mesura de FEDA per donar suport al teixit productiu és la d'ajornar o fraccionar el pagament de les factures de l'electricitat fins a dotze mesos sense interessos. En aquest sentit, ja s'han rebut 46 sol·licituds de fraccionament i 400 demandes d'ajornament. La companyia recorda, a més, que no s'efectuarà cap tall de subministrament mentre duri la pandèmia.

Pel que fa a la demanda diària, durant l'abril està per sota del 30%, una situació que es mantindrà mentre durin les mesures excepcionals decretades pel Govern.

Informa: Jordi Cama
Locució: Jordi Domingo

Comparteix:

3.231.167.166