Els membres del Consell Superior de la Justícia visiten el copríncep episcopal

Els membres del Consell Superior de la Justícia, encap&cce

Els membres del Consell Superior de la Justícia, encapçalats pel seu president, Josep Maria Rossell, han estat rebuts aquest dimecres al Palau Episcopal per l’Arquebisbe d’Urgell i Copríncep d’Andorra, Joan-Enric Vives, en motiu del seu recent nomenament

El Copríncep Episcopal, Joan-Enric Vives, els ha demanat que tinguin molt present que “correspon d’una manera especial als Tribunals de Justícia la missió de protecció i tutela dels drets fonamentals de tots els ciutadans, avançant cap al paradigma de la justícia restaurativa.”

Rossell, al seu torn, ha volgut destacar que el Consell Superior de la Justícia inicia una nova etapa “marcada per la il·lusió i la responsabilitat davant el repte que suposa la reorganització interna, la formació continuada i la digitalització de l’expedient judicial, però també el de donar resposta a les necessitats de la societat andorrana per tal que la justícia sigui més moderna, més àgil i propera a la ciutadania.”

A l’acte hi han estat presents el Representant del Copríncep Episcopal, Eduard Ibáñez i la Secretària General dels Serveis del Copríncep, Concepció García Moyano. Els membres del Consell Superior de la Justícia van iniciar el seu mandat a mitjans del passat mes de novembre. Aquest dimecres han començat un seguit de visites institucionals. Dijous es reuniran amb el Representant del Copríncep Francès, i la setmana vinent ho faran amb la Sindicatura i el cap de govern.

Informa: Redacció

Fotografia: Consell Superior de la Justícia

 

Comparteix:

La Ludwig Band i ESE, plats forts del tercer festival Sant Antoni Música La revisió salarial dels bombers sobre la taula