ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Menys participació però més qualitat literària en els Jocs Florals infantils i juvenils

www.andorradifusio.ad

Menys participació però més qualitat en els Jocs Florals infantils i juvenils. Els premis d'aquest 2018 s´han lliurat durant la Gaia Festa a Santa Julià de Lòria.

Els Jocs Florals infantils i juvenils de la llengua catalana del Principat d´Andorrana han comptat en aquesta edició amb menys participació però el jurat valora que ha augmentat el nivell literari mitjà dels originals així com una major defensa dels valors ètics en els textos. Sumant les diverses modalitats hi han participat 199 composicions, 18 menys que el 2017 i 55 menys que el 2016, quan es va batre el rècord de participació.

En la categoria infantil la Flor Natural al poema que millor canta l´amor ha estat per a Noa Castells. L´Englantina a la millor poesia de caràcter patriòtic l´ha guanyada Ariadna Alemany. Aina Tena s´ha endut la Viola a la millor poesia que exalta els valors espirituals i Pepe Ribera, el premi extraordinari a la millor composició de tema lliure.

Pel que fa a la categoria juvenil la Flora Natural ha recaigut en Núria Garcia, que ha guanyat també la Viola. L´Englantina ha estat per a Miquel López i el Premi Extraordinari per a Ona Morató. En cadascuna de les modalitats s´han concedit també diversos accèssits.

Informa: Gerard Gort
Imatge: Fernando Montero

Comparteix: