Més de 1.200 persones participen en la 6a Caminada contra el Càncer, que recapta més de 7.000 €

www.andorradifusio.ad

Més de 1.200 persones han participat en la caminada contra el càncer que organitza Assandca. L'associació ha aprofitat per reclamar de nou la instal·lació de la unitat de radioteràpia al Principat.

El bon temps ha afavorit una cursa força ràpida que si no fos per les aturades per reunir el gruix de participants s'hauria completat en menys d'una hora.

En aquesta ocasió el color de la samarreta, rosa, ha tenyit d'aquest color durant una estona els carrers de la capital amb els més de 1.200 participants que hi han pres part.

Assandca entitat organitzadora invertirà els més de 7.000€ recaptats en l'acompanyament dels malalts i les diferents activitats que organitza. En l'horitzó i un cop solucionat el tema de la unitat de radioteràpia, figura un centre com el Kàlida de Barcelona.

Víctor Filloy ha participat en família. Considera que aquesta marxa és una reivindicació que involucra tothom.

Pel secretari d'estat d'Esports era impressionant la visió de la mobilització ciutadana.

Els ciutadans han acudit en família, amb amics però també amb les seves mascotes, l'Akita és un gos de la raça akita inu que és el quart any que participa en la marxa.

La lluita contra el càncer ha demostrat un any més que la població es mobilitza sempre per donar el seu suport a la lluita d'Assandca i d'altres institucions. A més si el clima com avui acompanya l'esforç és mínim.

Informa: Sílvia Mestre
 Imatge: Desireé Sala

Comparteix:

Els advocats reclamen canvis en la llei del saig per dotar aquesta figura de més eficàcia La Fira d'Associacions, oportunitat per donar visibilitat a la feina de les entitats