Més de 140.000 persones han visitat ja el pavelló d'Andorra a Dubai

www.andorradifusio.ad

Andorra serà aquesta setmana un dels països protagonistes a l'Expo de Dubai. Divendres serà el Dia d'Andorra hi haurà representació institucional encapçalada pel cap de Govern. Pel pavelló hi han passat més de 140.000 visitants.

El pavelló d'Andorra, petit, entre les grans construccions de l'Expo, es troba al districte de la Sostenibilitat, prop del d'Espanya, que destaca pels colors. La proximitat i l'atenció personalitzada identifiquen la instal·lació, destaca la coordinadora de l'organització del pavelló, Evgeniya Leontyeva.

Des que l'Expo va obrir l'1 d'octubre, han passat pel pavelló més de 140.000 visitants, xifra que el director, Jordi Canut, considera prou atractiva. Assegura que s'emporten "una sensació molt positiva perquè els encanta veure que som un país de muntanya i natura". Diu que "marxen molt sorpresos perquè la majoria de la gent no coneix Andorra".

L'objectiu de donar a conèixer el país es compleix. Qui s'hi atansa posa en relleu el concepte del pavelló i esperen poder recórrer el país algun dia.  "Entres sense moltes expectatives perquè penses que és un país amb dos carrers, però quan surts tens ganes d'agafar un vol immediatament i anar-hi a viure", diu una de les visitants.

I al final de cada visita, toca deixar constància de l'experiència, posant el segell al passaport de l'Expo.

Informa: Sergi Cano
Imatges Nil Forcada

Comparteix:

El PS vol que les baixes per la Covid-19 es tornin a considerar accident laboral Els comuns aportaran més de 814.000 euros al fons per a despeses extraordinàries en cas d'imprevist