ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Més de 50 receptes dels padrins dels horts socials en un recull

www.andorradifusio.ad

Els padrins del projecte dels horts socials de tots els comuns han fet un recull de totes les receptes amb els aliments cultivats per ells mateixos durant el 2018. Un llibre editat per la Fundació Júlia Reig i que recull més de 50 receptes.

La Fundació Julià Reig vol posar en relleu una vegada més l'acció que es du a terme als horts. Ho fa amb la publicació d'un recull d'unes 50 receptes realitzades pels hortolans d'Andorra. Aquesta iniciativa s'emmarca en el projecte dels Horts Socials i pretén promoure una qualitat de vida millor per a la gent gran a partir d'una activitat útil realitzada en un entorn natural.

Bacallà amb samfaina, pollastre amb verdures, pastís de porros són alguns exemples de les receptes que es poden trobar en aquest recull. Plats elaborats pels padrins de totes les parròquies amb els productes naturals cultivats per ells mateixos als horts.

Aquesta és la quarta publicació i el segon receptari des que el projecte es va iniciar el 2011. La iniciativa alhora humana, cívica i ecològica, situa la proposta dels Horts com un projecte social innovador a Andorra, que pot esdevenir un referent i que pot créixer, i generar-ne d’altres tant en el vessant social com en l’etnològic.

Informa: Silvia Callís
Imatge: Sergi Linares

Comparteix:

34.204.183.113