Més de 200 nous establiments comercials durant el primer semestre

www.andorradifusio.ad

Durant els primers sis mesos de l'any es van donar d'alta al país més de 200 establiments comercials, xifra que representa un increment de més d'un 60% respecte del 2014. Els sectors on hi ha hagut més increment són els comerços, les activitats immobiliàries i l'hoteleria.

Durant els primers sis mesos de l´any es van donar d´alta al país més de 200 establiments comercials, cosa que representa un increment de més d´un 60% respecte del 2014. Els sectors on hi ha hagut més increment són els comerços, les activitats immobiliàries i l´hoteleria.

Entre el gener i el juliol al Registre de Comerç hi va haver un saldo positiu de 209 establiments. En els sis primers mesos del 2014 el nombre d´establiments creats va ser menor: 129. Enguany hi ha hagut, doncs, un augment d'un 62%.

Pel que fa als sectors d´activitat, durant el primer semestre del 2015 els que presenten un major saldo positiu en creació neta són el comerç, amb 83 nous establiments, el d´activitats immobiliàries i serveis empresarials, amb 78 i l'hoteleria amb 14 negocis.

Durant el mateix període de l´any passat els sectors que van tenir una major creació d´establiments van ser els d´activitats immobiliàries, l´àrea d´activitats socials i de serveis prestats a la comunitat i el comerç.

Informa: Pere Moliné

Comparteix:

L'Estat espanyol preveu 1,3 milions d'euros per les rotondes de Castellciutat i Montferrer Canillo saneja el bestiar boví