ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Més de 2.000 persones per veure Stansfield i Hodgson

www.andorradifusio.ad

Segon dia de concerts a la plaça del Consell General. Ahir va ser el torn dels britànics Lisa Stansfield i Roger Hodgson. Entre els dos van aconseguir aplegar més de 2.000 persones, superant l'assistència del divendres.

Gent vinguda dels diferents punts cardinals per poder veure en directe els seus ídols dels anys vuitanta. L'Andorra Red Music va fer ahir ple amb les actuacions, primer, de la cantant anglesa Lisa Stansfield i després, de l'exsupertramp Roger Hodgson. Molts d'ells van desplaçar-se al Principat només per poder gaudir d'uns concerts que ja feia molt temps que esperaven.

Tal com va passar la nit anterior, des del primer moment hi va haver molta gent gaudint no només del concert, sinó també de les zones annexes de restauració i tast de vins. Això sí, el punt àlgid va arribar amb l'inici del segon concert.

És el tercer cop que Hodgson visita el Principat, però el primer que ho fa amb tota la banda. El cantant, que ja té 64 anys, no va dubtar a oferir les cançons més conegudes, que el públic va corejar.

Les actuacions d'anit van congregar fins a dues mil cent persones, segons xifres d'Andorra Turisme, unes cinc-centes més que la primera nit de concerts. L'Andorra Red Music posarà punt final aquest vespre, amb Maceo Parker i UB40.

Informa: Judit Pedrós Imatge: Jordi Domingo

Comparteix:

18.232.38.214