Més de 900 persones al festival Ull Nu

Ahir a la nit es va tancar la tercera edició del Festival de Jove

Ahir a la nit es va tancar la tercera edició del Festival de Joves Creadors dels Pirineus, més conegut com a Festival Ull Nu, amb l'entrega de premis. Segons els organitzadors, aquests dos dies de festival han aconseguit reunir més de nou-centes persones entre participants i espectadors, i això es considera tot un èxit.

Entre els curts guanyadors hi ha "A Serious comedy", del basc Lander Camarero en l'apartat de ficció. També en aquest grup, "Sequence", de Carles Torrens, s'ha emportat el premi del públic.

Pel que fa a les altres categories, representació andorrana per "Water based spraypaint 300", de Jessone Morillon va endur-se el premi a la millor publicitat, i els també andorrans Eric Rossel i Lluís Casahuga van guanyar amb "Naturae Polis" tant a l'apartat de millor videoart com en el del premi a la sostenibilitat atorgat per Andorra Sostenible.

Altres premiats van ser "Candy Hearts" en animació, "Puño y metal" en l'apartat de documental i "Caballo negro" a la millor obra de temàtica esportiva.

Informa: Judit Pedrós

Comparteix:

L'Esbart Valls del Nord ofereix el seu repertori a l'Auditori Nacional Furt en un restaurant d'Ordino, que s'emmarca en una onada de robatoris a les valls del nord