ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Més d'un miler de disfresses a la rua de Carnestoltes dels centres educatius i socials de Santa Coloma

www.andorradifusio.ad

Disfresses de tota mena ja que enguany la temàtica a escollir era lliure han omplert de música, confeti i color l'avinguda d'Enclar d'Andorra la Vella. No només han desfilat escolars. S'han afegit a la rua de Carnestoltes els usuaris de la casa pairal Quim Dolsa i els alumnes de l'Escola Especialitzada Nostra Senyora de Meritxell.

1.200 alumnes de les escoles de la vila de Santa Coloma feien honor a sa majestat el rei Carnestoltes amb una magnífica rua. Alguns han decidit escollir la mateixa disfressa però en aquesta quinzena edició de la rua de Carnestoltes que desfilava per l'avinguda d'Enclar de Santa Coloma l'elecció del vestit era lliure i realment la imaginació dels infants no ha tingut cap límit. S'han animat a proposar tota mena de disfresses i s'han atrevit fins i tot amb els objectes. Per ells la festa i passar-s'ho bé era l'objectiu principal.

A més de la diversió també ha estat important oferir un bon espectacle. Alguns s'han atrevit amb coreografies elaborades.

La màxim responsable de la parròquia, Conxita Marsol, present a la desfilada, afirmava que aquesta tradició ha de continuar. "Espectacular l'alegria de tots aquests infants, 1.200 infants de tots els sistemes escolars que hi ha avui a Santa Coloma. Això s'ha de continuar fent", reiterava.

Alguns pares afortunats han pogut presenciar la rua de Carnestoltes que els alumnes han viscut amb molta alegria. S'han sentit els amos del carrer normalment poblat de vehicles i han espremut al màxim una estona de música i festa.

Informa: Sílvia Mestre 
Imatge: Sergi Linares

Comparteix:

3.226.245.48