'Metrópolis' reivindica l'habitatge com a dret social

S’instal·la temporalment al Parc Central una escultu

S’instal·la temporalment al Parc Central una escultura de l’artista Maïs. Formada per quatre torres de ferro inspirades en la pel·lícula 'Metrópolis' de Fritz Lang, estarà ubicada durant tres mesos al parc i és una reflexió sobre l'habitatge com a dret social.

L’obra, anomenada ‘Metrópolis’, forma part de l’exposició ‘MAÏS/23 Drets Humans’ organitzat i exposat a l’Ambaixada d’Espanya. La cessió per part de l’artista forma part de la col·laboració habitual entre la seu diplomàtica i el comú d'Andorra la Vella. “L'havia dissenyat quan vivia a Nova York i tenia més elements, però finalment ha quedat aquest muntatge que m’agrada molt” ha dit Maïs, que ha soldat i treballat els materials personalment

La col·lecció ‘MAÏS/23 Drets Humans’ destaca la importància de la dignitat humana i la igualtat i 'Metrópolis' és una reflexió sobre l’habitatge com a dret social, “representa aquest món en construcció en què vivim”. Amb aquest darrer, ja són vuit els artistes que tenen exposades les seves obres a l’aire lliure.

Informa: Redacció

Comparteix:

L'obertura de pistes es trasllada al 5 de desembre Calendari d'entrevistes i debats per a les eleccions comunals 2023