ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Un miler de persones gaudeixen de la Festa de la Neu del Club Piolet

www.andorradifusio.ad

Èxit de participants a la Festa de la Neu del Club Piolet, que s'ha celebrat aquest matí a Pal. Fins a 1.000 persones han passat per les activitats que omplien el pàrquing de la Caubella. Els més petits han gaudit al costat dels personatges que protagonitzen el club infantil de RTVA.

Després que l'any passat el mal temps fes la guitza, el dia radiant ha acompanyat el miler de persones que s'han acostat fins a Pal per celebrar la Festa de la Neu del Club Piolet.

L'aparcament de la Caubella s'ha omplert d'infants, que han gaudit amb les diferents activitats que hi havia preparades. Entre les que han tingut més èxit, els tallers de pintacares, dibuixar superherois i fer una corona, a banda dels camps de golf i de futbol.

No hi han faltat els personatges del club infantil de RTVA, el Piolet, la Violeta i l'Andi, que han jugat i ballat amb els nens i nenes i s'han fet fotografies amb ells. Tots junts han esmorzat un bon got de xocolata i han acabat la jornada fent una guerra de neu. 

Èxit absolut, doncs, de la diada d'hivern del Club Piolet. Els petits socis han estat fidels a la cita, que ha aplegat una majoria de ciutadans del Principat. Tot i així, molts dels visitants que han pujat a esquiar també s'han sumat a la festa. El club ha aconseguit una cinquantena de nous socis.

La propera cita serà la setmana dels piolets a l'Illa Carlemany.

Informa: Laura Massegú
Imatges: Club Piolet

Comparteix: