El ministre Baró entrega els guardons de la 15a edició del Premi Coca-Cola de relat breu d’Andorra

El ministre de Relacions Institucionals, Educació i Univer

El ministre de Relacions Institucionals, Educació i Universitats, Ladislau Baró, ha presidit aquest dimecres a la tarda, a la sala d’actes del Centre de Formació Professional d’Aixovall, l’entrega de guardons de la 15a edició del Premi Coca-Cola de relat breu d’Andorra. 

El concurs, impulsat per l’empresa Coca-Cola European Partners i la distribuïdora andorrana DISAND i amb la col·laboració del Ministeri, s'ha adreçat a alumnes de 14 anys de tots els centres educatius del país, que han d’escriure un relat  en català, castellà o francès a partir d’un estímul creatiu que se’ls proposa.

En la primera fase van participar-hi gairebé 800 alumnes de segon curs de Segona Ensenyança. Els millors alumnes de cada classe van ser escollits per passar a la fase final. Tots els alumnes escriuen simultàniament el seu relat a través d’una plataforma digital. Un jurat de professors escull els finalistes i, després, un segon jurat format per Maria Teresa Cairat i Teresa Colom i Albert Villaró que han decidit els textos guanyadors entre els 145 alumnes classificats per a la fase final.

Els premiats han rebut com a obsequi una tauleta electrònica, els segons classificats un rellotge intel·ligent i els tercers, una càmera d’acció per l’aventura. L’acte d’entrega ha inclòs una actuació musical dels alumnes de l’escola de música ‘L’espai de música moderna’, Eugenia Correia i Helena Marsol, amb direcció del seu professor Oriol Vilella.

Informa: Redacció

Comparteix:

El Govern creu que l'AREB haurà de seguir activa, tot i donar per acabat el procés de resolució de BPA Guillem Casal referma el suport a l'agricultura i la ramaderia, però creu que cal replantejar els ajuts