ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

El ministre d'Exteriors espanyol Josep Borrell visitarà Andorra el dies 3 i 4 d'octubre

El ministre d'Afers Exteriors, Josep Borrell, visitarà

El ministre d'Afers Exteriors, Josep Borrell, visitarà Andorra els dies 3 i 4 d'octubre, segons ha anunciat aquest dimecres el ministre Jordi Cinca. 

Les dates s'han tancat durant la reunió que la ministra d'Exteriors Maria Ubach ha mantingut amb el seu homòleg espanyol a Nova York, aprofitant la celebració del Fòrum d'alt nivell sobre desenvolupament sostenible, en el qual Andorra hi ha presentat l'informe voluntari en relació al compliment dels Objectius de Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides. Segons Cinca, la visita "servirà per donar continuitat a l'agenda d'afers bilaterals amb Espanya".

Cinca també ha mostrat la seva satisfacció per la fluidesa que estan tenint les relacions amb Espanya tot i el canvi de govern que ha passat del Partit Popular al Partit Socialista. "A vegades aquests canvis alenteixen els dossiers en curs", ha dit.

Un dels temes que es pot desbloquejar durant la visita del ministre espanyol és el del GPS de l'aeroport d'Andorra-la Seu. Precisament aquest dimecres s'ha sabut que Ferrovial ha començat a gestionar el servei d'informació de vol d'aeròdrom (AFIS) i de manteniment d'instal·lacions CNS (comunicació, navegació i vigilància) de l'aeroport.

Informa/imatge: Agència ANA

Comparteix: