ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Cues de fins a 13 km en l'operació tornada de la segona pasqua

El retorn dels 10.000 vehicles que divendres van sortir per aprof

El retorn dels 10.000 vehicles que divendres van sortir per aprofitar aquest cap de setmana llarg s'ha tancat amb cues  d'entrada de fins a 13 km per la frontera del riu Runer. Segons Mobilitat, aquests dies han entrat al Principat uns 16.000. Tot plegat, el dia en què ha començat una nova campanya per circular correctament a les rotondes.

Com preveia Mobilitat, la frontera del riu Runer ha registrat tota la tarda una densitat important de trànsit d'entrada. Les retencions han començat a ser importants a darrera hora d'aquest dilluns al vespre, amb cues que han arribat als 13 km a les 22h.. Fins a les 21h les retencions no superaven els 5 km.

Són els 10.000 vehicles que es van desplaçar en l'operació sortida de divendres, per la festivitat de la segona pasqua. Per altra banda, al voltant de 16.000 han entrat aquests dies per les dues fronteres, amb cues a la francesa, ha explicat el cap d'àrea de Mobilitat, Jaume Bonell.

Campanya contra les infraccions a les rotondes

Aquest dilluns de segona pasqua s’ha iniciat la campanya temàtica perquè se circuli correctament a les rotondes que consistirà en controls específics on es puguin constatar infraccions.

Bonell alerta que "tant la rotonda de la Comella com la de Casadet són les que registren més accidentalitat perquè hi ha un problema d'interpretació: la gran majoria les fa rectes sense donar la mitja volta". "Quan es tracta d'una furgoneta o un turisme són danys materials de poca consideració, però quan parlem de motos i bicicletes poden ser accidents força importants".

La campanya s’allargarà fins diumenge 23 de juny a les 19h.

Informa: Silvia Callís
Imatge: Guillem Casal

Actualització: A l'hora de tancar L'Informatiu vespre de dilluns i segons informava Mobilitat, s'havia registrat densitat d'entrada durant tota la tarda sense grans retencions. Les cues importants es van produir a les 22h. La notícia, per tant, s'ha actualitzat posteriorment amb les noves dades.

Comparteix:

3.235.184.215