ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Mobilitat preveu trànsit intens en l'operació sortida d'agost

www.andorradifusio.ad

L'inici de les vacances d'agost mou una gran quantitat de vehicles que surten del país, és per això que aquest divendres a la tarda Mobilitat espera un gran moviment a les carreteres.

L'operació sortida de les vacances d'agost ja ha començat i s'espera que el gros de vehicles faci la sortida del Principat entre les 16 i les 20h, encara que molts ja han sortit les darreres hores, fet que ha provocat les primeres cues.

Agost és un dels mesos amb més moviment a les carreteres, ja que el sector de la construcció se suma a les vacances d'estiu. Això fa que una gran part de treballadors del país marxi fora, indica el tècnic de Mobilitat, Daniel Boneta.

Vist el gran volum de desplaçaments d'aquests dies Boneta dona diverses recomanacions: "Paciència, tranquil·litat i evitar aquests horaris". "De vegades moure l'hora de sortida et pot facilitar el viatge i t'estalvies estar una estona parat".

Una de les mesures que hauria d'ajudar a aquest trànsit intens és l'acord que tenen les dues duanes per habilitar dos carrils quan hi hagi volum de trànsit.

Pel que fa al cap de setmana es preveu més tranquil, però s'espera certa intensitat a primera hora del matí.

Recomanacions de seguretat

Mobilitat també recomana respectar els límits de velocitat, mantenir la distància de seguretat i evitar distraccions al volant.

Informa: Sergi Expósito
Imatges: Anna Romagosa

Comparteix:

3.233.221.149