Mobilitzacions per un habitatge digne

www.andorradifusio.ad

Convocades dues noves mobilitzacions per reivindicar un habitatge digne. Una el 16 de novembre amb motiu del debat sobre l'habitatge i l'altra el 8 de desembre. La nova plataforma Coordinadora per l'Habitatge Digne busca convocatòries centrals i massives.

Un miler de persones van sortir al carrer el passat 31 d'octubre per protestar sobre els alts preus del lloguer. Després d'aquest èxit, la nova plataforma, la Coordinadora per l'Habitatge Digne a Andorra, ha convocat la ciutadania en dues mobilitzacions més.

La primera és el proper dijous dia 16 de novembre al Consell General amb motiu del debat d'Estat sobre l'habitatge. Aquest està previst que s'iniciï a dos quarts de deu del matí i duri bona part del dia. "Ja que no podem entrar a l'hemicicle, ens farem escoltar des de fora", assegura Bruno López, membre de la Coordinadora per l'Habitatge Digne a Andorra.

Des de la coordinadora celebren que el Govern replantegi els seus posicionaments, però creuen que no n'hi ha prou.

L'altra serà el dia 8 de desembre, coincidint amb el pont de la Puríssima amb l'objectiu que sigui massiva i tingui més visibilitat. Aquesta segona mobilització anirà en funció de les negociacions que s'extreguin del 16 de novembre. 

Ambdues tenen la voluntat de continuar mobilitzant la població per reivindicar un habitatge digne. La coordinadora concretarà els propers dies els horaris definitius i les demandes concretes per les quals volen lluitar. 

Informa: Neus Vila
Imatges: Arxiu RTVA
Locució: Sergi Cano

Comparteix:

Els gats de carrer, responsabilitat dels comuns  La despesa de les visites als metges generalistes serà d'uns 4 milions d'euros