Montobbio i Saboya participen en una taula rodona per analitzar l'avenç de la Xina

www.andorradifusio.ad
Amb motiu de la presentació del llibre 'Ideas chinas', de l'ambaixador d'Espanya, Manuel Montobbio, l'auditori Rocafort de Sant Julià de Lòria ha celebrat una taula rodona sobre l'ascens global de la Xina i els seus reptes.
L'emergència de la Xina com a potència mundial no només afecta el sector econòmic, sinó també el terreny geopolític, cultural o artístic. Una situació que comportarà l'expansió i la introducció de les idees dels autors xinesos arreu del món.

"A Occident tendim a veure l'ascens de la Xina en termes econòmics o geopolítics, però suposa també l'emergència de noves idees", explica el diplomàtic autor del llibre i expert en la geopolítica asiàtica, Manuel Montobbio, qui a més anuncia un "canvi de paradigmes que implica una evolució de la universalitat".

El ministre d'Afers Exteriors, Gilbert Saboya, per la seva banda ha destacat l''interès per promoure les relacions amb la Xina, amb iniciatives com l'Aula Confuci, les trobades amb empresaris xinesos o la visita oficial del 2014 amb el ministeri de Turisme.

Informa: Hèctor Romance
Imatges: Anna Romagosa

Comparteix:

Controlen a la duana dues persones pel furt de la caixa d'un supermercat lauredià Torres critica durament SDP de voler-los desgastar amb l'afer de l'heliport