El MoraBanc acusa una mala primera meitat i perd contra Gran Canària (88-102)

El MoraBanc ha perdut contra Herbalife Gran Canària per 88

El MoraBanc ha perdut contra Herbalife Gran Canària per 88 a 104, en el segon partit de la fase final de la lliga Endesa. El conjunt tricolor s'ha vist superat des de l'inici i encadena la segona derrota consecutiva al grup. Els d'Ibon Navarro han acusat una mala primera part i tot i tenir opcions al darrer quart, finalment, el duel ha caigut del costat canari. Omar Cook ha estat el gran protagonista del partit amb 21 punts, 10 assistències i un 30 de valoració.

Herbalife Gran Canària ha sortit a la Fonteta amb les idees clares i ha fet pagar les baixes interiors del MoraBanc. Un parcial de 0-10 de sortida ha establert les primeres diferències per als canaris. El joc coral i la manca d'encert tricolor han estat la tònica dels primers compassos. Els de Fotsis Katiskaris han acabat el primer quart amb un 14-25 a favor. Els canaris han premut l'accelerador al segon quart arribant a registrar diferències de més de 20 punts. Al descans, 37 a 52.

El descans ha donat aire fresc al MoraBanc i li permès limitar l'efectivitat interior dels canaris. La reacció tricolor ha arribat gràcies als punts de Jeremy Senglin. El nord-americà ha estirat del carro amb 9 punts, dels 13 que ha anotat, al tercer quart. Els d'Ibon Navarro han entrat al darrer període només perdent d'11, 64 a 75.

Com va succeir contra el València en el primer partit, els tricolors han retallat diferències i han plantat cara. L'arbitratge ha tornat a ser un element diferencial amb gairebé el doble de faltes xiulades al MoraBanc. Tot i això, a sis minuts per al final el MoraBanc només perdia de 4. En aquest punt, Omar Cook ha agafat les regnes del partit i s'ha convertit en l'autèntic protagonista. El base nord-americà ha estat autor de 21 punts, 10 assistències i un 30 de valoració. Pel bàndol tricolor, el màxim anotador ha estat Clevin Hannah amb 14 punts i el més valorat Jeremy Senglin amb 15 dígits i 13 punts.

El pròxim partit dels tricolors serà aquest dilluns a dos quarts de deu del vespre contra el Saragossa, en el tercer partit del grup.

Imatges cedides: Lliga Endesa