El MoraBanc Andorra es complica la vida contra el Casademont Saragossa (83-92)

El MoraBanc Andorra ha sumat aquest dissabte la novena derrota de

El MoraBanc Andorra ha sumat aquest dissabte la novena derrota de la temporada a la Lliga Endesa (5/9), segona consecutiva, després de perdre contra el Casademont Saragossa (83-92), rival directe en la part baixa de la classificació. Fluix partit del conjunt tricolor, sobretot en defensa, que arrossegaria en la segona meitat el 12-20 del tercer quart. Amine Noua, el millor del MoraBanc amb 20 punts i un 19 de valoració.

Després de les males sensacions de Lugo, el MoraBanc Andorra s’agafava al factor de la Bombonera per retrobar-se amb la victòria a la Lliga Endesa. De local, en el que portem de curs, els d’Ibon Navarro només havien fallat dues vegades contra el Madrid (58-86) i el València Basket (75-76). La d’aquest dissabte, però, és la tercera ensopegada del MoraBanc a casa posant fi a set victòries consecutives a la Bombonera entre Europa i ACB.

Sense ritme en atac, patint en defensa i en el rebot, el MoraBanc Andorra començaria vivint de l’encert en el triple de McIntyre, Hannah i Crawford (4/9 en el primer quart). El dia del retorn de Moussa Diagne, els tricolor arribarien a tenir una màxima de set punts (23-16) però el Casademont Saragossa reaccionaria amb els punts de Jordan Bone (23-22). A l’inici del segon quart els aragonesos es col·locarien per primera vegada per davant en el marcador després d’un 3-6 de sortida (26-28). L’equip d’Ibon Navarro, molt feble en defensa i espès en atac, viuria els moments més complicats de la primera meitat i el rival ho aprofitaria per obrir forat gràcies a l’aparició d’Adam Waczynski amb dos triples consecutius. Un +11 (28-39) obligaria a Ibon Navarro a aturar el partit. Els tricolor reaccionarien de la mà d’Oriol Paulí i Drew Crawford amb un 7-2 de parcial però els locals marxarien al descans per darrere en el marcador (35-42) i amb molts aspectes del joc per millorar.

En la segona meitat el MoraBanc sortiria amb una altra cara. Més actiu en defensa, l’equip del Principat és col·locaria a tres punts de diferència (48-51) després d’un 13-9 de sortida però els de Jaume Ponsarnau, que arribaven al Principat amb quatre derrotes consecutives, tornarien a marxar en el marcador agafant una renda de deu punts al final del tercer quart (54-64). El Casademont Saragossa, trobant els punts d’Hlinason dins la pintura, arribaria a tenir un màxim de 14 punts (56-70) a set minuts del final però el MoraBanc, jugant més amb el cor què amb el cap, no es donaria per vençut. Els triples d’Amine Noua donarien certa esperança al conjunt tricolor (76-83) però el també encert de Mobley amb tirs impossibles deixaria el MoraBanc sense opcions i amb una nova derrota què els complica la situació a la classificació (83-92).

El proper partit del MoraBanc Andorra serà el dimarts vinent a la pista del Boulogne Metropolitans 92 corresponent a la 8a jornada de l’Eurocup. Els tricolor tornaran a competir a la Lliga Endesa el dimarts 28/12 a la pista del Barça en directe per Ràdio Nacional i andorradifusio.ad.

Informa: Òscar Merino