El MoraBanc Andorra creu en els impossibles (92-86)

El MoraBanc Andorra, malgrat les moltes baixes amb les què

El MoraBanc Andorra, malgrat les moltes baixes amb les què afrontava el partit de la 27a jornada ACB contra el BAXI Manresa i perdent de 12 punts a pocs minuts del final (58-70), seria capaç d’enviar el partit a la pròrroga després d’un 20-8 de parcial i rematar la feina en el temps extra (92-86). Es tracta de la dotzena victòria del curs pels andorrans (12-13) que entren de ple en la lluita pels play-off. Decisiu Clevin Hannah amb 22 punts i un 22 de valoració.

El MoraBanc Andorra ho ha tornat a fer. Acostumat a superar-se davant les adversitats, els tricolor, sense Moussa Diagne, Guille Colom, Tyson Pérez, Malik Dime i Tomasz Gielo, i amb més jugadors tocats, han deixat clar, una vegada més, que mai deixen de creure.

El partit començaria marcat per les impressions d’uns i altres (5-5) però els del Bages, dirigits per Dani Pérez, ben situats sobre el parquet, començarien a agafar els primers avantatges (13-17). El MoraBanc Andorra, amb molts problemes, tancaria el primer quart només tres punts per sota (15-18). La dinàmica del partit no canviaria en el segon quart. Adormits en defensa i sense trobar el camí de la cistella, el MoraBanc Andorra, vivint de les individualitats, veuria com el BAXI Manresa arribaria als deu punts de diferència (24-34). Ibon Navarro ho intentaria en tot moment, les rotacions serien una constant, però el tècnic vitorià no donaria amb la tecla ni amb el jugador que fes reaccionar els seus. La millor notícia al descans, perdre per només set punts de diferència (29-36).

La passada pels vestidors beneficiaria al MoraBanc Andorra. Un 6-2 de sortida en el tercer quart deixaria els locals a només tres punts de diferència (35-38). El BAXI Manresa reaccionaria de la mà de Frankie Ferrari arribant a tenir una màxima de 13 punts (45-58) però els tricolor tornarien a despertar i un 9-2 de parcial els deixaria vius per afrontar l’últim quart (51-60). Però els minuts anirien passant i el MoraBanc Andorra veuria com els manresans tornarien a obrir forat. 58-70 a pocs minuts del final. Però quan la victòria semblava impossible, el MoraBanc Andorra reaccionaria liderat una vegada més per Clevin Hannah, amb els 12 punts i 8 rebots de Parakhouski, els 14 punts de David Jelinek (des d’avui el segon jugador amb més minuts a l’ACB en la història del club) o l’entrega de Nacho Llovet, Un 20-8 de parcial enviaria el partit a la pròrroga (78-78). En el temps extra el BAXI Manresa començaria dominant (78-83) però els locals es tornarien a aixecar i un 14-3 de parcial deixaria la victòria a Andorra (92-86).

El MoraBanc Andorra tornarà a escena el dilluns 29/03 a la pista del Movistar Estudiantes (20:30h) en el partit corresponent a la 28a jornada de la Lliga Endesa en directe per Ràdio Nacional i andorradifusio.ad.