El MoraBanc Andorra és equip de play-off (94-81)

El MoraBanc Andorra ho ha tornat a fer. Amb una gran segona volta (10-5), 18 victòries en total, l'equip del Principat ha segellat aquest diumenge la seva classificació pels play-off a dues jornades per al final de la fase regular després de guanyar al Delteco Guipúscoa amb molta comoditat. Jaka Blazic, MVP amb 19 punts, 22 de valoració en el seu partit 100 en la competició.

La Bombonera ha viscut una nova festa. En un pavelló ple, equip i afició s'han unit i s'han conjurat per sumar una victòria definitiva en el camí dels andorrans cap als play-off. Amb la victòria d'aquest diumenge, més les derrotes de Murcia i Fuenlabrada, el MoraBanc tornarà a lluitar pel títol de lliga per segona temporada consecutiva.

Després de dues derrotes seguides (Obradoiro i Barça), el MoraBanc Andorra s'ha retrobat amb la victòria a casa en un partit en el qual els jugadors de Joan Peñarroya eren molt conscients del que hi havia en joc. Jaka Blazic, absolutament endollat, ha anotat 14 dels 23 punts dels andorrans al final d'un ajustat primer quart (23-18). L'equip dels Pirineus, de menys a més, s'ha posat les piles en defensa en el segon quart arribant a guanyar per 15 punts (40-25) però sense rematar la feina. El Guipúscoa, contra les cordes, sense objectius, matemàticament salvat, ha arribat viu al descans gràcies a un 1-6 de parcial final (41-31).

A la segona meitat el MoraBanc Andorra ha sortit decidit a encarrilar el camí cap als play-off i un 14-7 de parcial ha deixat un +17 en el marcador davant un conjunt basc que, això sí, mai ha baixat els braços. Una reacció visitant al final del tercer quart posava el 69-54 en el marcador, una diferència en la qual l'equip andorrà s'ha mogut amb total comoditat durant el temps restant fins al definitiu 94-81. Al final, festa i celebració a la Bombonera en una jornada que ha acabat per confirmar la classificació del MoraBanc Andorra pels play-off de la Lliga Endesa.

A dues jornades per al final de la fase regular, el MoraBanc Andorra buscarà millorar la seva posició guanyant dissabte que ve (19h) a la pista de l'Unicaja de Màlaga, en directe per Ràdio Nacional i andorradifusio.ad

Informa: Òscar Merino
Imatge: MoraBanc Andorra