El MoraBanc Andorra s'exhibeix per moments contra el Llemotges i aixeca el primer Trofeu d'Andorra la Vella

Brillant triomf del MoraBanc Andorra 93 a 80 contra un Llemotges encara amb manca de rodatge. La victòria, permet als d'Ibon Navarro estrenar-se aquesta pretemporada i aixecar la primera edició del Trofeu d'Andorra la Vella.

En els dos primers partits el MoraBanc havia deixat molt bones sensacions malgrat acabar perdent. En aquests duels el resultat és el de menys, però aquest diumenge l'equip ha sortit disposat a lligar la victòria des d'un primer moment. Al final del primer quart els d'Ibon Navarro dominaven 26 a 14. L'avantatge ha anat augmentant amb el pas dels minuts.

La clau, el de sempre quan l'equip funciona, intensitat defensiva, profunditat de banqueta i joc coral que ha permès a l'equip córrer com a ell li agrada. Al descans s'ha arribat amb 46 a 31 i al final del tercer quart 75 a 48 prop del màxim avantatge que ha estat de 29 punts. El millor, el protagonisme dels nous fitxatges Crowford, Noua i Mcintyre tots tres amb dobles dígits i per sobre els 18 punts de valoració.

L'altra nota positiva és Moussa Diagne, encara té feina a fer, però cada partit que passa s'acosta més al jugador que va enlluernar el Poliesportiu d'Andorra i això és una gran notícia. En el darrer quart a l'equip li ha pesat el físic, Navarro no ha pogut comptar amb Tunde, Morgan i Nakic. Això ha permès a l'equip francès maquillar el marcador final 93 a 80

La propera cita en sis dies contra el Baxi Manresa al Nou Congost en la semifinal de la Lliga Catalana.

Informa: Cesc Sanjuan
Imatge: Ricard Tenza