Pas enrere del MoraBanc Andorra a Tenerife (79-70)

El MoraBanc Andorra ha sumat aquest diumenge la sisena derrota de

El MoraBanc Andorra ha sumat aquest diumenge la sisena derrota de la temporada a la Lliga Endesa (3/6) després de perdre 79-70 a la pista del Lenovo Tenerife en un partit molt condicionat pel 21-8 del primer quart. El conjunt tricolor, amb molts jugadors desapareguts, malgrat arribar a perdre de vint punts (64-44) al final del tercer quart, ho intentaria fins a l’últim moment amb un 15-26 de parcial en l’últim quart. David Jelinek, el millor dels tricolor amb 18 punts i un 21 de valoració. McIntyre, eliminat a mitjans de l’últim acte, màxim anotador del partit amb 20 punts.

Amb tres victòries dels últims quatre partits ACB i dues victòries seguides a Europa, el MoraBanc  visitaria el Santiago Martin de Tenerife en un molt bon moment. El conjunt tricolor buscava allargar encara més la seva dinàmica guanyadora en busca d’una victòria què els apropés a la part noble de la classificació però a l’hora de la veritat, els d’Ibon Navarro, molt condicionats també per l’estat físic d’alguns dels seus components, tornarien a oferir la mateixa imatge preocupant de l’inici de temporada.

Amb una posada en escena molt pobre, amb poca activitat ofensiva i moltes facilitats defensives, el MoraBanc, a remolc, veuria com el conjunt local, amo i senyor del partit dins la zona amb els punts de Fran Guerra, aniria augmentant les diferències (12-5) arribant al final del primer acte amb un contundent 21 a 8. El MoraBanc, perdut, amb l’únic referent de David Jelinek i McIntyre i amb molts jugadors lesionats/tocats, reaccionaria tímidament a l’inici del segon quart amb un 0-4 de sortida que els deixaria per sota dels deu punts de diferència (21-12) però el Lenovo Tenerife, de la mà de ‘Marce’ Huertas, reaccionaria amb un 10-0 de parcial que deixaria una nova màxima (31-12). Però a cop de parcial, el MoraBanc es col·locaria a onze punts de diferència (31-20). 35 a 22 al final del segon quart. Al descans no preocuparia tant els tretze punts de desavantatge com sí les sensacions que deixaria l’equip del Principat al llarg de la primera meitat.

L’inici del tercer quart seria esperançador pels interessos del MoraBanc Andorra. Un 6-11 de sortida gràcies a l’aportació de McIntyre deixaria l’equip a tant sols vuit punts de diferència (41-33). Però quan pitjor ho estava passant el conjunt insular, els seus tiradors, amb especial protagonisme per a Kyle Wiltjer, sortirien al rescat. Amb 7 triples anotats en aquest tercer quart, el Lenovo Tenerife afrontaria els últims deu minuts amb una renda màxima de vint punts de diferència (64-44).

Però ja se sap què al MoraBanc Andorra mai se’l pot donar per mort, i aquest diumenge ho tornaria a demostrar. Amb l’aigua al coll, remant contra corrent, amb molts pocs referents sobre la pista, els d’Ibon Navarro no es donarien per vençuts i de fet un triple de Clevin Hannah els deixaria a nou punts de diferència (74-65) amb dos minuts i mig de partit encara per disputar-se però sense Codi Miller-McIntyre, màxim anotador, auto expulsat després de rebre una tècnica producte de les seves protestes quan ja tenia una antiesportiva. Al final, el Lenovo Tenerife, vivint de les rendes, s’acabaria enduent la victòria davant d’un MoraBanc que pagaria molt car el seu fluix inici de partit (79-70).

El MoraBanc Andorra tornarà a l’acció aquest dimecres disputant a casa el partit corresponent a la quarta jornada de l’Eurocup contra el Partizan de Zeljko Obradovic (20h). La propera cita ACB dels tricolor serà dissabte a la Bombonera contra l’UCAM Múrcia (18h) en directe per Ràdio Nacional i andorradifusio.ad.