El MoraBanc Andorra gaudeix i fa gaudir a la Bombonera (88-47)

El MoraBanc Andorra, invicte en aquest inici de curs a la LEB Or,

El MoraBanc Andorra, invicte en aquest inici de curs a la LEB Or, ha sumat aquest dimecres la segona victòria de la temporada en la seva estrena a casa davant el Grupo Alega Cantàbria, un recent ascendit, per un contundent 88 a 47. Els tricolor, dominadors absoluts del partit, del rebot i amb un 11/25 en triples, deixarien el partit sentenciat amb un 18-0 de parcial a l’inici del tercer quart (56-24). Marin Maric, MVP amb 19 punts, 6 rebots, 30 de valoració.

Això tot just acaba de començar però el MoraBanc Andorra segueix creixent des de la victòria. Ho faria en l’estrena a Castelló i aquest dimecres ho ha tornat a repetir davant el Grupo Alega Cantàbria. Les bones sensacions del passat divendres s’han multiplicat cinc dies després en un partit què els tricolor han dominat en tot moment arribant a tenir una màxima diferència de 42 punts i fent les delícies de tots els presents.

Des del salt inicial el MoraBanc Andorra agafaria les regnes del partit anotant amb facilitat i amb un bon encert exterior amb els punts de Johnny Dee, Czerapowicz o Alexis Bastolomé (16-6). Al final del primer quart s’arribaria amb una màxima d’onze punts per a un conjunt tricolor (21-10) que es mostraria certament contundent durant els primers deu minuts. Però la pel·lícula canviaria a l’inici del segon quart. Un pel adormit, el MoraBanc veuria com el Grupo Alega Cantàbria reaccionaria amb un 0-6 de sortida què obligaria a Natxo Lezkano a demanar temps mort (21-16). Però els locals, recuperant el cinc titular, trobarien de nou la seva solvència ofensiva castigant des del triple arribant a tenir una màxima de 16 punts (37-21) pel 38-24 al descans.

Però el millor arribaria després de passar pels vestidors. En el tercer quart el MoraBanc sortiria decidit a trencar el partit i ho faria amb un demolidor 18-0 de parcial (56-24) què deixaria el partit sentenciat. Els tricolor, intensos en defensa, amb una actuació absolutament coral, anirien ampliant les diferències arribant a tancar el tercer acte amb un contundent 72-32. Una diferència que arribaria a ser de 42 punts (83-41) al llarg de l’últim quart en una estrena perfecte i somiada del MoraBanc a casa davant de la seva afició. Al final, 88 a 47 i cop de puny dels andorrans sobre la taula. Dues jornades, dues victòries.

El proper partit del MoraBanc Andorra, tercera jornada de lliga, es disputarà aquest dissabte (18h) a la pista del Bueno Arenas Albacete en directe per Andorra Televisió i andorradifusio.ad.