El MoraBanc Andorra s'oblida de la Copa amb una treballada victòria a Càceres (70-82)

El MoraBanc Andorra segueix amb la seva particular lluita al costat del Zunder Palència per la primera posició després de sumar aquest divendres la 19a victòria del curs, sisena consecutiva, en la pista del Càceres (70-82) i remuntant un 22-13 al final del primer quart. Mihajlo Andric, MVP amb 21 punts, 5 rebots i un 28 de valoració.

A tretze jornades per al final de la fase regular segueix la pugna per la primera posició entre el MoraBanc Andorra i el Zunder Palència. Després veure's les cares en la final de Copa amb derrota per als interessos tricolor, el MoraBanc havia de passar pàgina per a centrar-se de nou en el campionat domèstic a la recerca del gran objectiu de la temporada que no és un altre que l'ascens directe a l'ACB. La pròxima jornada tenim un MoraBanc Andorra - Palència en la Bombonera, un partit que s'intueix clau en les aspiracions andorranes, però abans calia tornar de Càceres amb la 19a victòria del curs.

I això que el MoraBanc Andorra signaria un primer quart per a oblidar. Amb mals percentatges en el tir exterior (1/6), 7 pilotes perdudes i donant facilitats en defensa, el conjunt tricolor, irrecognoscible en tot el primer quart, a remolc tota l'estona arribant a perdre d'onze punts (22-11), tancaria els primers deu minuts amb un desavantatge de nou punts (22-13).

Però en el segon quart el MoraBanc canviaria la seva cara. Construint des de la defensa, des del rebot, jugant amb més fluidesa i trobant l'encert en atac d'Andric, Maric o Rubio, l'equip de Natxo Lezkano es convertiria en el clar dominador del partit com desmostra el 7-23 de parcial que deixaria un 29-36 al descans.

En l'inici de la segona meitat el Càceres sortiria més encertat i amb dos triples consecutius deixarien un ajustat 35-36 en el marcador però el MoraBanc Andorra, al ritme d'un gran Mihajlo Andric, seria capaç de reconduir la situació amb un 4-19 de parcial que deixaria una màxima de 16 punts (39-55). 44-57 al final del tercer quart.

El MoraBanc tenia el partit controlat però els locals no es donarien per vençuts en cap moment. De fet, l'encert des del triple amb un gran Hasbrouck (21 punts) permetria al conjunt extremeny continuar viu fins als últims instants arribant a baixar de la barrera dels deu punts (66-75) però el MoraBanc no es posaria nerviós i acabaria rematant la feina amb l'encert de Tobias Borg, Micah Speight o Johnny Dee fins al 70-82 final.

Després de l'aturada per seleccions de la setmana vinent, el MoraBanc Andorra tornarà a l'acció el dissabte 4 de març citant-se amb el Zunder Palència en la Bombonera (18:30h), en directe per Andorra Televisió i andorradifusio.ad.

Imatge cedida: Càceres