El MoraBanc Andorra es queda a mig camí de la victòria (88-75)

L'equip del Principat ha sumat l'onzena derrota de la tem

L'equip del Principat ha sumat l'onzena derrota de la temporada (15-11) després de caure aquest dissabte a la pista del Baskonia, l'equip més en forma de la Lliga Endesa amb deu victòries consecutives. El 54-35 en la segona part, clau en la derrota d'un MoraBanc Andorra que ha arribat a guanyar de deu punts en el segon quart. Els millors dels andorrans Oliver Stevic (12 de valoració) i Jaka Blazic (18 punts).

Al Buesa Arena de Vitòria s'han vist les cares els dos millors equips de la segona volta del campionat i dos dels millors atacs de la competició encara que cap dels presents ho hagués dit veient l'empat a deu punts mancant pocs minuts per al final del primer quart. Un 9-0 de parcial ha deixat un 19-10 al final dels primers deu minuts. Els homes de Joan Peñarroya, en mans de Colton Iverson, pagaven el peatge del rebot (13/8) més el nul encert exterior amb un 0/6 des del triple. En el segon quart però la pel·lícula ha començat a canviar fins al punt que un 4-22 de parcial amb un 5/6 en triples ha emmudit el Buesa Arena. El MoraBanc Andorra ho brodava agafant la davantera amb una màxima de deu punts (30-40). Al descans 34-40 després d'un 15-30 de parcial.

El Baskonia, en la segona meitat, amb la por al cos i conscient del que era capaç de fer el MoraBanc Andorra, ha sortit decidit a imposar la seva duresa física davant la permissivitat arbitral. El nou gir de guió provocava que el MoraBanc Andorra perdés fins a set pilotes en el tercer quart. Encara amb un 28-18 de parcial, l'equip tricolor ha aconseguit mantenir-se dins de partit a deu minuts per al final (62-58). A l'últim quart el MoraBancAndorra no ha deixat d'intentar-ho però el desencert i els errors dels de Peñarroya han donat ales a un Baskonia que no ha perdonat i ha acabat sumant la seva desena victòria consecutiva (88-75). Al MoraBanc li queden ara vuit finals per assegurar la seva presència en els play-off.

El proper partit del MoraBanc Andorra serà el dimecres 11 d'abril a les 20:30h a la pista del San Pablo Burgos en directe per Ràdio Nacional i andorradifusio.ad

Informa: Òscar Merino
Imatge: MoraBanc Andorra