El MoraBanc Andorra recupera el somriure davant el Fuenlabrada (85-71)

El MoraBanc Andorra ha sumat aquest dijous la tretzena victòria de la temporada a la Lliga Endesa (13-18) derrotant amb autoritat l’Urbas Fuenlabrada (85-71) en el partit corresponent a la 31a jornada. Els tricolor, castigant des del triple, trencarien el partit en la segona meitat arribant a tenir una renda superior els vint punts. Oriol Paulí, MVP gràcies als seus 14 punts, 7 rebots, 3 assistències i un 23 de valoració.

El MoraBanc Andorra afrontaria una nova cita decidit a trencar com fos la dinàmica que arrossegava. Després de perdre els últims cinc partits, el conjunt tricolor recuperaria el camí de la victòria i ho faria contra un Urbas Fuenlabrada vingut a més en les últimes jornades. De fet, l’equip madrileny es presentaria a la Bombonera amb l’opció de segellar matemàticament la permanència després de sumar per victòries quatre dels seus últims cinc partits. En aquest cas, però, els de Josep Maria Raventós es toparien amb un MoraBanc Andorra que no els donaria cap opció.

I això què l’inici del partit seria de màxima igualtat i moltes imprecisions en tots dos conjunts. Malgrat el 0/4 en triples pel MoraBanc Andorra, els del Principat, amb un Parakhouski dominador, agafarien una primera renda de quatre punts (14-10) que l’Urbas Fuenlabrada, vivint de les segones opcions, neutralitzaria al final del primer quart (16-16). L’encert tricolor, però, apareixeria en el segon quart amb un 4/5 en triples. Un 9-0 de sortida amb tres triples consecutius permetria als d’Ibon Navarro agafar una renda de nou punts (25-16) però les febleses del MoraBanc tornarien a aparèixer. Les pilotes perdudes i les transicions del conjunt madrileny donarien vida a un Fuenlabrada que tornaria a igualar el partit (25-25) després d’un 0-9 de parcial. Una nova reacció tricolor, amb Jelinek de protagonista, deixaria un 38-29 al descans.

Ja en la represa, el MoraBanc sortiria decidit a trencar el partit. Amb els punts de Senglin (9 en el tercer quart), l’equip del Principat ampliaria encara més les diferències (59-39). L’Urbas Fuenlabrada, com en la primera meitat, s’agafaria al partit gràcies a les segones o terceres oportunitats (63-44). Amb el partit més que encarrilat en l’últim quart (74-53), liderats per un gran Oriol Paulí, el Fuenlabrada no podria fer una altra cosa què maquillar el resultat final (85-71). Amb aquesta victòria el MoraBanc Andorra manté vives les seves opcions de lluitar pels play-off. Queden sis partits.

El MoraBanc Andorra tornarà a trepitjar la Bombonera aquest proper diumenge per rebre la visita de l’Herbalife Gran Canària (20h) en directe per Ràdio Nacional i andorradifusio.ad.