El MoraBanc Andorra continua col·leccionant victòries (77-70)

El MoraBanc Andorra, líder de la LEB Or, ha sumat aquest d

El MoraBanc Andorra, líder de la LEB Or, ha sumat aquest dimecres la novena victòria de la temporada, cinquena consecutiva, després de superar el Leyma Corunya per un ajustat 77-70. Malgrat arribar a guanyar de 25 punts (47-22), +20 al descans (47-27), en el tercer quart l’equip tricolor tornaria a mostrar la seva segona cara i un 8 a 21 de parcial donaria ales al conjunt gallec. Felipe Dos Anjos, MVP amb 23 punts, 8 rebots, 32 de valoració.

28 d’octubre. 72-63. Aquesta és la data i el marcador de l’única derrota que arrossega el MoraBanc Andorra en aquest inici de campionat. Es tractava de la cinquena jornada de lliga, a Palència. Des d’aleshores, el combinat tricolor, malgrat jugar amb foc en alguns partits, acumula nou victòries, cinc de forma consecutiva i tres són contra rivals directes: Burgos, Lleida i Estudiantes.

Contra el Leyma Corunya, el MoraBanc Andorra començaria marcant el ritme del partit (9-2) amb la superioritat de Felipe Dos Anjos sota els cèrcols però el conjunt gallec igualaria les forces des de la defensa (10-7). Seria aleshores quan el MoraBanc, des del rebot, imprimint la velocitat que el caracteritza, agafaria un coixí interessant (20-9) arribant al final del primer quart amb una renda de tretze punts (24-11).

Amb el pas dels minuts el partit perdria en vistositat però els tricolor continuarien mantenint a ratlla al conjunt gallec fins que un 16-3 de parcial amb els punts de Juan Rubio permetria als locals agafar una màxima de 25 punts (47-22). 47-27 al descans.

Però la sortida després de passar pels vestuaris no seria la mes idònia. Donant facilitats en defensa i sense prendre bones decisions en atac, el MoraBanc Andorra de les dues cares tornaria a aparèixer sobre el parquet de la Bombonera. Ja va succeir contra el Burgos, el mateix contra el Lleida i aquest dimecres es tornaria a repetir contra el Leyma Corunya. Del +20 al descans, arribant a tenir una màxima de 25 punts, els tricolor afrontarien l'últim quart amb una renda de set punts després de rebre un 8-21 de parcial.

Una diferència que l'equip de Diego Epifanio, crescut, continuaria retallant col·locant-se a només quatre punts en l'últim quart (59-55). Però en el moment més complicat ressorgiria la figura de Micah Speight que es posaria l'equip a l'esquena. Un parcial de 9-0 deixaria un 68-55 que aportaria certa tranquil·litat davant un Leyma Coruña que, això sí, no estava disposat a baixar els braços. Al final, amb l'aportació de Rafa Luz i de l’MVP, Felipe Dos Anjos, el MoraBanc tancaria una nova victòria, la cinquena consecutiva, malgrat tornar a jugar amb foc (77-70).

El MoraBanc Andorra tornarà a escena aquest proper diumenge per visitar la sempre complicada pista del Melilla (12h). El partit el podreu seguir en directe per Andorra Televisió i andorradifusio.ad

Imatge: Dani Catalán-BCA