El MoraBanc Andorra s’estanca contra el Rio Breogan (79-86)

El MoraBanc Andorra ha sumat aquest diumenge la quinzena derrota

El MoraBanc Andorra ha sumat aquest diumenge la quinzena derrota de la temporada (7/15) a la Lliga Endesa, tercera consecutiva, després de perdre 79 - 86 davant d’un Rio Breogan liderat per Dzanan Musa amb 21 punts. La poca consistència dels tricolor i les poques idees en atac acabarien sentenciant el conjunt andorrà que segueix una victòria per sobre del descens. Clevin Hannah, el millor amb 18 punts i un 26 de valoració.

Els dubtes sembla que es tornen a apoderar del MoraBanc Andorra. Després de reaccionar guanyant a la pista del Reial Madrid i derrotant el Joventut a casa, els tricolor afrontaven aquesta nova jornada ACB després de sumar dues derrotes consecutives (Obradoiro i Barça) però amb el convenciment què el repte de la permanència passava per casa. Amb aquesta nova ensopegada de locals, els del Principat fan un pas enrere en el seu objectiu.

L’inici del partit estaria marcat per la igualtat i un MoraBanc Andorra especialment espès en atac. L’entrada de Clevin Hannah ajudaria a millorar la fluïdesa ofensiva però els tricolor no aconseguirien ajustar la seva defensa. Al final del primer quart, ajustat 21-23 amb un Breogan més encertat des del triple.

Però a l’inici de la segona meitat el MoraBanc, més agressiu en defensa, aconseguiria també obrir la llauna des del 6,75 amb dos triples consecutius de Crawford i Hannah (27-25) però l’equip de David Eudal, estancat, precipitat, seguiria sense trobar la seva millor versió. De fet seria el Rio Breogan de la mà del seu gran referent, Dzanan Musa, el primer en donar un cop de puny sobre la taula. Els tres minuts finals serien fatals pels locals amb un 2-12 de parcial que permetria al Breogan marxar al descans amb una renda de deu punts que acabarien sent decisius (39-49).

Després de sortir de vestidors, la intensitat defensiva del MoraBanc tornaria a aparèixer (44-50) malgrat els mals percentatges dels tricolor en el partit d’avui però l’aparició de Musa novament anant molt al tir lliure refredaria la reacció dels locals que encara arribarien vius al final del tercer quart gràcies a l’aportació de Hannah (57-65).

Però el Breogan, que arribava de perdre divendres a Badalona amb pròrroga inclosa, seguiria controlant el partit davant d’un MoraBanc poc consistent, jugant més amb el cor què amb el cap i amb jugadors fent la guerra pel seu compte. Al final, nova i dolorosa derrota del MoraBanc a casa que el deixa com estava, una victòria per sobre del descens (79-86).

El MoraBanc Andorra tornarà a competir aquest proper dimecres rebent la visita del Joventut (20h) en el partit corresponent a la 14a jornada de l’Eurocup. La propera cita dels tricolor a la Lliga Endesa serà diumenge vinent a la pista de l’UCAM Múrcia (12:30h) en directe per Ràdio Nacional i andorradifusio.ad.