El MoraBanc Andorra, suma i segueix (84-72)

El MoraBanc Andorra segueix sumant per victòries els partits disputats de local (9 de 9), setzena victòria en el còmput global, després de recuperar l'encert exterior (13/30 en triples) en el triomf d'aquest dissabte davant el TAU Castelló per 84 a 72 en el primer partit de la segona volta. Mihajlo Andric MVP amb 18 punts i un 21 de valoració. A destacar també els 18 punts de Johnny Dee amb un 6/9 en triples.

El MoraBanc Andorra ha començat amb bon peu la segona volta del campionat. Amb només dues ensopegades en la primera volta, el conjunt tricolor segueix amb pas ferm, intractable a casa amb nou victòries de nou possibles i a la recerca del desitjat ascens directe a l'ACB que s'emportarà el campió de la fase regular. Encara queden 16 jornades per davant.

Contra el TAU Castelló el MoraBanc Andorra començaria molt endollat i amb un exagerat encert des del triple (7/9 en el primer quart) que permetria als tricolor anar ampliant les diferències fins a arribar al final dels primers deu minuts amb una màxima de tretze punts (31-18) amb una anotació molt repartida. A destacar els nou punts de Chris Czerapowicz i d'un Johnny Dee que recuperaria la seva millor versió amb un 3/3 en triples.

A l'inici del segon quart la diferència arribaria fins als disset punts (37-20) després d'un 6-2 de sortida però quan semblava que el MoraBanc posava terra pel mig, el partit canviaria radicalment. L'equip de Natxo Lezkano, descentrat per les decisions arbitrals, acabaria baixant les seves prestacions i el seu encert de cara a cistella i el TAU Castelló ho aprofitaria per a convertir-se en el protagonista del segon quart amb els punts de Nesbitt i Eric Stutz. Un 4-17 de parcial deixaria un ajustat 43-37 al descans.

El MoraBanc, de més a menys en el partit, recuperaria l'encert exterior a l'inici del tercer quart amb els triples de Johnnny Dee i una màxima que tornaria a ser de disset punts (61-44) després d'un 18-7 de parcial però de nou el conjunt tricolor perdria la iniciativa i això ho tornaria a aprofitar el conjunt castellonenc per a tancar el tercer quart amb un 2-8 de parcial. Encara així, el MoraBanc afrontaria l'últim quart amb un coixí d'onze punts (63-52). Una diferència que l'equip de Natxo Lezkano sabria mantenir i fins i tot augmentar en els últims minuts de partit (80-62) amb protagonisme per a Mihajlo Andric. Al final, triomf per a un MoraBanc Andorra que continua sumant per victòries els partits de casa (84-72).

El MoraBanc Andorra disputarà el proper partit aquest dimecres a la pista del Grupo Alega Cantàbria (20:45h) en directe per Andorra Televisió i andorradifusio.ad.

Imatge: Dani Catalán-BCA