El MoraBanc Andorra torna a la competició amb una sonora patacada (66-87)

Després de l’aturada per la disputa de la Copa i les

Després de l’aturada per la disputa de la Copa i les finestres FIBA, l’equip d’Ibon Navarro ha reprès aquest diumenge la competició domèstica i ho ha fet sumant l’onzena derrota de la temporada (10-11) a la Lliga Endesa davant el Reial Madrid (66-87). El partit ha quedat sentenciat a l’inici del segon quart amb un 0-13 de sortida (19-37). Moussa Diagné el millor dels andorrans amb 10 punts, 7 rebots, 19 de valoració. Jaycee Carroll MVP amb 15 punts, 22 de valoració.

Tres setmanes després de l’últim partit amb derrota ajustada a la pista del Movistar Estudiantes (91-90), el MoraBanc Andorra ha tornat a competir sense èxit davant d’un Madrid molt superior. Després de l’històric 105-107 de la primera volta, en la segona, els de Pablo Laso no han donat cap opció al conjunt tricolor.

Malgrat arribar al Principat d’Andorra amb dubtes després de les derrotes davant el Barça Lassa en la final de Copa i en el partit d’Eurolliga del passat divendres al Palau Blaugrana, el Madrid, aquest diumenge, no ha tingut rival. Amb un MoraBanc desconnectat, els de Laso han començat el partit com un tro (0-7) marcant diferències des del salt inicial amb un portentós Walter Tavares. Els d’Ibon Navarro han estat capaços de tornar el parcial (7-7) però l’equip blanc, molt còmode a pista, castigant els errors del MoraBanc, ha tornat a marxar en el marcador gràcies a l’encert de Sergi Llull. Dos triples consecutius de Dylan Ennis han apropat els andorrans (15-20) pel 19 a 25 al final del primer quart. La diferència entre uns i altres encara s’ha fet més evident a l’inici del segon quart amb un 0-13 de sortida (19-37). Els del Principat, perduts a pista (26-47), amb uns fluixos percentatges en el llançament i sense poder competir pel rebot ofensiu, han vist com el Madrid agafava una màxima de 21 punts en la recta final d’un segon quart que ha acabat amb un 31-50.

En la represa els de Laso han seguit marcat territori ampliant encara més les diferències (34-57) però dos triples consecutius de John Shurna han donat un alè d’optimisme a l’afició andorrana (40-57) però els blancs, en un tres i no res, han tornat a col·locar la vintena en una segona meitat que, com la resta del partit, només ha tingut un color: el blanc del Reial Madrid (66-87). Amb aquesta ensopegada el MoraBanc Andorra es queda a dues victòries del play-off.

L’equip del Principat, amb la lesió de David Walker a l’espatlla dreta, té ara 48 hores per canviar la mentalitat abans de disputar aquest dimarts a la pista de l’ASVEL Villeurbane (20:30h) el primer partit dels quarts de final de l’Eurocup en directe per Andorra TV, Ràdio Nacional i andorradifusio.ad.