El MoraBanc Andorra vol però no pot davant el Barça (74-86)

El MoraBanc Andorra segueix sense sortir de la cua de la classifi

El MoraBanc Andorra segueix sense sortir de la cua de la classificació després de sumar aquest diumenge una nova derrota a la Lliga Endesa (8/18) davant el totpoderós Barça (74-86). La manca d’encert dels locals o el 22/30 en tirs lliures dels visitants acabaria marcant el destí d’un enfrontament sentenciat entrat l’últim quart (59-79). David Jelinek, el millor del partit amb 16 punts i un 20 de valoració.

Veient la dinàmica del MoraBanc fora de casa en els darrers antecedents a Múrcia i Manresa, l’equip del Principat, immers en l’agònica lluita per la permanència, està obligat a treure endavant els partits disputats a casa. I el d’aquest diumenge no era una excepció malgrat rebre la visita d’un gegant de la competició com és el Barça de Sarunas Jasikevicius, Mirotic, Laprovittola i un llarg etcètera. Malgrat intentar-ho en tot moment, les opcions d’èxit dels tricolor s’esfumarien en l’últim quart.

El Barça començaria dominant (0-4) però el MoraBanc Andorra ràpidament es posaria mans a la feina. Els de David Eudal, intensos i agressius en defensa trobarien també l’encert ofensiu de David Jelinek i Miller-McIntyre què els permetria capgirar la dinàmica del partit arribant al final del primer quart dominant el marcador (19-15).

Els tricolor, amb un 4-0 de sortida en el segon període agafarien la màxima de la primera meitat després d’un triple de Moussa Diagne (23-15) però els locals baixarien el llistó i el Barça castigaria amb un 0-9 de parcial (23-24). Però malgrat viure els pitjors moments del primer temps, amb percentatges de tir molt baixos, els del Principat, abrigats per l’ambient de la Bombonera, no es deixarien anar i arribarien molt vius al descans (32-35).

Però la situació del MoraBanc empitjoraria després de sortir de vestidors amb un 9-20 de parcial en el tercer quart que deixaria el Barça amb un +13. La dinàmica del partit somreia a un Barça poderós en el rebot i en el tir lliure (41-54) però els tricolor s’agafarien als punts i a les individualitats de Crawford primer i McIntyre segon per seguir creient en la victòria. Els de David Eudal arribarien amb opcions a l’últim quart (50-59).

Pero la manca d’encert dels locals, els tirs lliures del Barça o el criteri arbitral en l’últim quart amb Hannah i Morgan eliminats anirien minant poc a poc la moral d’un MoraBanc que es veuria vint a sota (59-79) amb els punts de Kyle Kuric. En els últims minuts, a la desesperada i amb l’aportació també del nouvingut Yannick Franke, el MoraBanc acabaria maquillant el marcador (72-86). Queden 8 finals.

El MoraBanc Andorra disputarà aquest proper dimecres l’últim enfrontament de la fase de grups de l’Eurocup a la pista del Slask Wroclaw polonès abans de visitar el diumenge la pista de l’Unicaja de Màlaga (17h) d’Ibon Navarro en directe per Ràdio Nacional i andorradifusio.ad.