El MoraBanc B cau amb claredat contra el Quart (48-72)

Qui va jugar aquest dissabte va ser el MoraBanc Vivand al Prat Gran d'Escaldes-Engordany. Els de Xavi Luque van perdre per 48 a 72 davant el Quart. Els tricolors van lluir uns mitjons amb un missatge d'ànim per a Toi Gabriel, que va lesionar-se de gravetat ara fa uns mesos i segueix el seu procés de recuperació.

La solidesa defensiva dels catalans, gràcies al domini del rebot, va posar les coses molt difícils al MoraBanc Vivand. El Quart va trobar forats al joc interior tricolor i va obrir escletxa al marcador. Les bones accions de Berkis sota cistella permetien l'equip seguir connectat al partit. Tot i això, els catalans responien amb accions ràpides.

El millor dels de Xavi Luque va ser Aaron Guzmán, amb 13 punts i 11 rebots, però un tercer quart desastrós va dilapidar les opcions de remuntada tricolor. Ara, l'equip se situa vuitè de la classificació amb 6 victòries i 11 derrotes. La nota negativa la va deixar Alexis Bartolomé que va patir una doble fractura de nas i pòmul.

Imatges: Xabier Moreira