El MoraBanc B es manté a la Lliga EBA

El MoraBanc B seguirà un any més a la Lliga EBA. Per segon any consecutiu l'equip ha salvat la categoria en el play out. Ahir els andorrans van derrotar amb claredat el Club Bàsquet Roser 76 a 61. L'Andorra necessitava guanyar de més de cinc punts.

El MoraBanc B arribava al partit definitiu amb un desavantatge de cinc punts. Un parcial inicial de 14 a 0 va deixar clares les intencions andorranes. El Roser va reaccionar. Al final del primer quart l'avantatge es reduïa 18 a 10 i al descans el MoraBanc guanyava 32 a 28, un resultat que donava la permanència a l'equip barceloní.

A la represa tot va canviar, Víctor Aguilar i Jalen Dean Jones van agafar responsabilitat i no van fallar. Això va esperonar la resta de companys. Gacic s'animava des de vuit metres, en aquell moment tot entrava. L'Andorra va assolir un màxim avantatge de 19 punts. Al final triomf sense patiments 76 a 61. Era el moment d'alliberar la tensió acumulada.

La plana major del club no va perdre detall del partit. Seguir a EBA és vital per mantenir la línia ascendent de l'Andorra.

Imatge: M.Paixà / C.Sanjuan