El MoraBanc B no té pietat del Sant Josep (100-49)

El MoraBanc B va resoldre ahir amb contundència el seu par

El MoraBanc B va resoldre ahir amb contundència el seu partit de la lliga EBA contra el Sant Josep de Badalona. Els de Xavi Luque es van imposar al Poliesportiu per 100 a 49 i sumen la novena victòria en 20 partits.

El Sant Josep només va mantenir-se en el partit en la primera meitat. Al descans, el sènior B manava per 13 punts. Un parcial de 26 a 6 en el tercer quart va accelerar les diferències a favor dels andorrans, que en el darrer parcial encara van augmentar l'avantatge per completar el festival anotador amb el definitiu 100 a 49.

Per al sènior B van destacar Sani Campara, amb 26 punts i 9 assistències, i Cinto Gabriel, amb 20 punts i 11 rebots. Els andorrans estan a la zona mitjana de la taula a la Conferència C-B de la lliga EBA.

Imatge: Guillem Casal