El MoraBanc cau a Mònaco en un partit sense res en joc (66-64)

El MoraBanc ha tancat l'any amb derrota a la pista del Mònaco, en el darrer partit de la fase de grups de l'Eurocup, per 66 a 64. Bandja Sy ha estat el més destacat dels tricolors amb 16 punts, 7 rebots i un 23 de valoració. Els d'Ibon Navarro finalitzen en la quarta posició la fase de grups amb 3 victòries i 7 derrotes.

Sense res en joc i amb la quarta plaça ja garantida, el MoraBanc ha sortit a la pista del Louis II amb ganes de tancar bé l'any. Tot i això, els tricolors no han trobat l'encert els primers minuts i els monegascos han aprofitat les seves opcions de la mà de Wilfried Yeguette. El primer parcial s'ha tancat amb un 16 a 12.

La manca d'encert ha estat la tònica general del partit, sobretot el MoraBanc que al descans no arribava al 30% en tirs de camp. Els d'Ibon Navarro han tirat d'intensitat i defensa, gràcies al rebot ofensiu i els punts de Bandja Sy, autor de 16 punts i un 23 de valoració, han marxat al descans amb un 30 a 25 favorable als monegascos.

El pas per vestidors ha esperonat els tricolors que han retallat distàncies. El talent de Jeremy Senglin, que tornava a l'equip després de la lesió, i de David Jelínek han permès als d'Ibon Navarro posar-se per davant al final del tercer quart, 40 a 43.

Al darrer parcial, els de Mitrovic han premut l'accelerador i les accions ràpides han tornat a capgirar l'electrònic a favor dels monegascos. Als darrers minuts, l'encert en la direcció de Marcos Knight, autor de 16 punts i 13 de valoració, ha permès als locals adjudicar-se el triomf. Jeremy Senglin ha disposat d'un darrer llançament, però no ha trobat cistella. Al final, 66 a 64.

El pròxim partit dels tricolors serà aquest dissabte a Vitòria contra el TD Systems Baskonia (18.30 hores, en directe per Ràdio Nacional i Andorra Difusió).

Informa: Joel Romero - Joan López