El MoraBanc cedeix contra el Lokomotiv Kuban en un partidàs (100-106)

El MoraBanc Andorra ha posat el punt final a la bona ratxa de resultats després de superar la Covid-19 amb una derrota (100-106) contra el Lokomotiv Kuban, que ha demostrat ser un gran equip al Poliesportiu d'Andorra. Els russos ja tenien el bitllet per al Top16 a la butxaca, però tot i això han anat a guanyar sense miraments i han desplegat tot el seu arsenal davant un MoraBanc tenaç, que ha venut cara la derrota. El Top-16 ha d'esperar.

L'equip d'Ibon Navarro ha completat un gran primer quart, que ha acabat amb un marcador de 30-26. L'encert en els triples, amb menció especial per a Palsson (11 punts), ha fet que els andorrans portessin la iniciativa, però el Lokomotiv es trobava còmode al parquet. Jugaven sense la pressió de guanyar i com van sobrats de qualitat no patien per anar al darrere.

En el segon quart, els russos han millorat i han aprofitat algunes errades dels tricolors per capgirar el marcador. Al descans, un mínim 54-56 feia preveure una segona part de màxima igualtat. I així ha estat. L'encert dels dos equips en atac convertia el partit en un frec a frec constant. El Lokomotiv s'ha situat 8 punts a sobre, però el MoraBanc no ha abaixat els braços i no ha deixat escapar als russos, que apostaven per la qualitat individual dels seus jugadors. Cummings, Hervey o Jordan Crawford han vist la cistella com una piscina. Però tot i això el MoraBanc ha respost amb valentia, amb Haukur Palsson (21) i Clevin Hannah (18), liderant l'anotació.

Al darrer quart s'ha entrat amb un desavantatge local de 3 punts (81-84). El partit estava obert. I al Lokomotiv li ha costat tancar-lo. Els petits detalls (rebots ofensius, pèrdues de pilota andorranes, cistelles en l'últim segon...) han fet que els russos s'emportessin la victòria, tot i la fe i la lluita del MoraBanc. Als d'Ibon Navarro els hi queden encara dos partits per segellar el pas al Top16 de l'EuroCup. Seran contra el Virtus i el Mònaco, dos rivals potentíssims.

El futur més pròxim, però, passa per la Lliga ACB, amb doble enfrontament aquesta setmana contra el Casademont Saragossa, divendres, i el Gipuzkoa, diumenge.

Imatge cedida: MoraBanc Andorra