El MoraBanc derrota el Turk Telekom (76-83) i es carrega de moral per a la lliga Endesa

El MoraBanc ha tornat a oferir la millor cara a Europa, suma

El MoraBanc ha tornat a oferir la millor cara a Europa, sumant la novena victòria en Eurocup a la difícil pista del Turk Telekom Ankara (76-83).

Després de la dolorosa derrota contra l'UCAM Múrcia, els de David Eudal buscaven reaccionar i competir a Ankara. I no només ho han fet sinó que han ofert un partit molt seriós.

Els andorrans, molt concentrats, han anat pràcticament sempre per davant en el marcador, amb avantatges curts. Un triple en el darrer instant de Codi Miller-McIntyre ha portat el duel al descans amb marcador visitant (40-43).

A la represa, el MoraBanc ha agafat embranzida i amb un parcial de sortida d'1-9 s'ha escapat de deu (41-51). Els locals, però, a poc a poc han anat retallant distàncies i s'ha entrat al darrer quart amb una renda de 4 punts per als tricolors (48-52). L'encert i la concentració han permès el MoraBanc tornar-se a distanciar i saber conservar la renda fins al final per certificar una victòria treballada.

El millors andorrans han estat Víctor Arteaga, autor de 13 punts i 7 rebots i Codi Miller-McIntyre, amb 12 punts i 7 assistències.

El triomf servirà per aixecar la moral del vestidor en vista al transcendental partit de dissabte contra el Bilbao Basket. El duel començarà les sis de la tarda i serà retransmès per Ràdio Nacional i andorradifusió.ad.

Imatge cedida: Turk Telekom