El MoraBanc marca territori guanyant a domicili en el debut a LEB Or

El camí és molt llarg però res millor que començar-lo amb una victòria fora de casa. Triomf 73 a 81 del MoraBanc Andorra a la pista del TAU Castelló en el debut d'aquesta temporada a la LEB Or.

El MoraBanc Andorra no va saltar bé al parquet encaixant un parcial de 10 a 3 de sortida. Lezkano va poder reconduir la situació demanant un temps mort. Al final del primer parcial l'Andorra ja dominava 15 a 19. El partit seguia força igualat en el segon quart amb un TAU Castelló mostrant-se com un rival molt dur. Un triple sobre la botzina de Johnny Dee per tancar el parcial va ser clau. S'arribava al descans amb un 36 a 43 a l'electrònic.

A la represa l'Andorra es va imposar en defensa per trencar el partit. Expulsió de Juanan Orenga inclosa. En el capítol anotador cal destacar l'aportació de jugadors com Maric, el croat va acabar amb 18 punts i 7 rebots. Rafa Luz va destacar en la direcció i en defensa. El MoraBanc va tancar el tercer quart amb 18 punts de diferència.

Semblava que el duel estava sentenciat però els homes de Nacho Lezkano van tornar a sortir malament en l'inici del darrer quart. El Castelló es va situar a deu i va arribar a creure en la remuntada. Va tornar a aparèixer Dee, autor de 13 punts, per tornar a posar les coses al seu lloc. Al final 73 a 81. Començar guanyant a domicili, clau. En aquestes pistes s'assoleix l'ascens.

L'enrenador del MoraBanc, Nacho Lezkano considera que no ha sigut un partit brillant, ja que hi havia molts nervis, i s'han comès errors que s'han de solucionar. "Hem comès errors que més endavant no cometrem."

De la resta de la jornada cal destacar la victòria clara del Força Lleida 96 a 66 contra un dels favorits, Movistar Estudiantes. El proper dimecres debut al Poliesportiu contra l'Alega Cantàbria, els de Torrelavega també han sortit vencedors en aquesta primera jornada contra un altre dels equips forts de la categoria, l'Alacant