El MoraBanc pateix per superar el Lietkabelis (81-76)

Els tricolors han fet valer una gran primera meitat per derrotar els lituans, en un partit on han anat de més a menys. Un parcial de 9 a 19 al darrer quart ha fet patir els tricolors, en la cinquena victòria a l'Eurocup. Clevin Hannah ha estat el més destacat amb 12 punts i un 21 de valoració.

Només 48 hores després de jugar a Lugo, el MoraBanc ha saltat al Poliesportiu per disputar la setena jornada de l'Eurocup contra el Lietkabelis.

Les coses han començat bé amb l'equip molt endollat des del triple. Els punts de Drew Crawford, màxim anotador tricolor amb 14 punts, i d'Amine Noua han permès acabar el primer quart per davant, 25 a 19.

Els lituans s'han mostrat molt sòlids en el rebot ofensiu, amb 17 captures, i això ha servit els visitants per apropar-se al marcador. Els canvis d'Ibon Navarro han donat ritme a l'equip, sobretot Gal Mekel i Víctor Arteaga. Els tricolors han trobat forats i l'encert exterior, amb un 9 de 14 en triples els dos primers quarts, ha posat l'equip amb un +13. Al descans, 53 a 40.

Al tercer quart s'ha mantingut la dinàmica, amb bons minuts de Crawford. Tot i això, l'aparició d'homes com Gagic i Orelik, màxim anotador del partit amb 23 punts, han posat en alerta el MoraBanc.

Els tricolors han anat de més a menys i al darrer quart han pagat la manca d'energia. Les nombroses aturades de la tripleta arbitral no han ajudat i l'equip ha patit els darrers minuts. Els lituans han retallat la diferència fins a només 3 punts, però l'encert des dels tirs lliures ha servit per tancar la victòria. Al final, 81 a 76. El triomf permet sumar la cinquena victòria dels tricolors al grup i obrir escletxa per avançar a la següent ronda.

El pròxim partit del MoraBanc serà aquest dissabte al Poliesportiu contra el Casademont Saragossa, a tres quarts de nou de la nit.