El MoraBanc resisteix una part davant la Penya en el darrer assaig (90-105)

El MoraBanc ha tancat la pretemporada aquesta nit amb una derrota

El MoraBanc ha tancat la pretemporada aquesta nit amb una derrota davant el Joventut de Badalona, per 90-105, en el sisè Trofeu d’Escaldes-Engordany. Els de Natxo Lezkano han completat un gran primer quart, però a partir del segon han patit molt per anotar i a la segona part han anat sempre a remolc del rival.

El primer període ha fet gaudir de valent els 272 aficionats que s’han donat cita al pavelló del Prat Gran. Amb Tyson liderant l’equip -12 punts amb dos triples en els primers 10 minuts-, el MoraBanc ha dominat en el marcador amb transicions ràpides i molta efectivitat. El 33 a 23 amb què s’ha tancat el primer quart ha fet reaccionar el Joventut, que a partir del segon ha apujat la intensitat en defensa. L’atac tricolor s’ha col·lapsat en el segon quart, amb només 13 punts, i la Penya ha capgirat el decorat del partit amb un parcial de 9-23. Al descans s’arribava amb igualtat en el marcador, 46-48.

La defensa verd-i-negra ha estat clau per decantar la balança en el segon temps, davant un MoraBanc amb molts problemes per anotar. La Penya ha obert forat amb tres triples gairebé consecutius i els de Natxo Lezkano han anat a remolc la resta de partit. En el darrer quart els visitants han arribat a tenir un màxim avantatge de 19 punts (75-94) i s’han acabat imposant per 90-105.

Tyson ha acabat com a màxim anotador del MoraBanc i del partit, amb 19 punts, seguit de Goudelock i Andric (16). La nota més positiva ha estat la tornada de Rafa Luz i Tobias Borg, ja recuperats dels problemes físics, a més de Felipe Dos Anjos, després de la seva participació en el Mundial amb el Brasil. Lezkano espera poder comptar aviat amb Markel Starks, que avui no s’ha vestit de curt per precaució, però encara haurà d’esperar algunes setmanes perquè s’incorpori Jerrick Harding.

La Lliga Endesa arrencarà diumenge 24 a les cinc de la tarda a la pista del Surne Bilbao Basket, en directe per Ràdio Nacional i el canal web d’Andorra Difusió.

Informa: Joan López
Imatge: BCA / Dani Catalán