El MoraBanc signa una victòria treballada contra el Leyma Corunya (77-70)

El MoraBanc Andorra manté el pols amb el Palència per ser el millor equip de LEB or. Els dos comparteixen lideratge, amb 9 victòries i 1 derrota. Els de Natxo Lezkano van sumar ahir al Poliesportiu el cinquè triomf consecutiu, a costa d'un Leyma Corunya lluitador, 77 a 70.

El MoraBanc manté el ple de victòries al Poliesportiu. 5 de 5. Ahir, els homes de Natxo Lezkano van superar el Leyma Corunya amb una victòria treballada després d'un partit que es va complicar més del compte. I és que el MoraBanc va desarborar l'equip gallec en els dos primers quarts. Ben conduit d'inici per Micah Speight, amb un Felipe Dos Anjos  superlatiu en atac i amb bones accions des del perímetre, els andorrans van arribar al descans amb una renda còmoda de 20 punts, 47 a 27. El Leyma Corunya no era rival. Però el partit no havia acabat.

Els gallecs van ajustar la defensa fins al punt de treure de polleguera el MoraBanc, que no va trobar la cistella rival. Un parcial de 8 a 21 en el tercer quart va fer créixer els nervis al Poliesportiu. Natxo Lezkano va buscar solucions. I els jugadors es van haver de tornar a posar la granota de feina. Speight va reaparèixer i Rafa Luz també va aportar clarividència en els moments difícils. Sempre amb Felipe dos Anjos, el millor del partit amb 23 punts, present. Al final victòria treballada, la novena. Diumenge tocarà sumar-ne una altra a la pista del Melilla.

L'entrenador del MoraBanc Andorra, Natxo Lezkano, ha afirmat que han jugat molt bé a la primera part i destaca que esperaven un rival més agressiu  a la segona part.

"A la primera part no hem pogut competir", ha explicat l'entrenador del Leyma Corunya, Diego Epifanio

Locució: Jordi Lorente