ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

MoraBanc s’incorpora com a patrocinador del GES-X Andorra

Organitzat per Andorra Business, l’esdeveniment forma part

Organitzat per Andorra Business, l’esdeveniment forma part del pla estratègic per desenvolupar el sector dels esports electrònics a Andorra i  s’organitza conjuntament amb el Global Esports Summit (GES). L’esdeveniment se celebrarà el divendres 26 de novembre al teatre de Les Fontetes a La Massana.

MoraBanc i Andorra Business han signat un conveni de col·laboració pel qual l’entitat bancària es converteix en patrocinador del pròxim GES-X Andorra. Un esdeveniment que es dividirà en dues parts.

Al matí, experts de diferents àmbits participaran en taules rodones i ponències. Està confirmada la presència d’entitats internacionals com Esports Bureau o Play the Game Agency. També participaran representants de l’Associació Andorrana dels Esports Electronics (AAEE) i altres actors del sector a Andorra.

A la tarda, hi ha programada una part lúdica amb demostracions, sessió en directe de la Lliga de Videojocs d’Andorra (ALV) i espais on provar jocs i experiències dels e-sports que seran de lliure participació.

La jornada estarà oberta al públic amb aforament limitat, caldrà mostrar el carnet de vacunació i inscripció prèvia a la web de l’esdeveniment.

Informa: Redacció
Fotografia: MoraBanc / Andorra Business

Comparteix: