El MoraBanc suma una victòria molt treballada i decisiva per mantenir les opcions de jugar la Copa

El MoraBanc Andorra ha sumat al Poliesportiu una victòria molt treballada i decisiva per mantenir les opcions de jugar la Copa, davant del Joventut de Badalona, per 90 a 76. David Jelínek, màxim anotador del partit amb 23 punts, s'ha convertit en el tercer jugador amb més punts a la història del club.

Amb la novetat de Bandja Sy en el cinc inicial, el MoraBanc sabia que aquesta tarda només li valia la victòria i ha posat tota la intensitat des de l'inici. A la primera part els d'Ibon Navarro han anul·lat el màxim anotador del campionat, Klemen Prepelic, però no han pogut aturar un Alen Omic que s'ha fet amo i senyor sota taulers, amb 18 punts i 13 rebots.

El primer quart es tancava amb els tricolors per davant, 22 a 16. En el segon, l'equip ha patit molt per anotar, però una recta final amb quatre triples consecutius ha permès arribar al descans amb avantatge de cinc punts, 43 a 38. Jelínek, 14 punts al descans i 23 al final del partit amb un 6 de 10 en triples, es convertia en el tercer màxim anotador a la història del club.

A la represa el MoraBanc ha continuat picant pedra. Prepelic despertava i acabava sumant 22 punts, però el MoraBanc no ha perdut mai la iniciativa. El darrer quart ha estat el millor per als andorrans, que han anotat 31 punts i per fi han aconseguit obrir diferències en el marcador guiats per un Clevin Hannah que ha acabat com el més valorat, amb 14 punts i 8 assistències. El 90 a 76 final fa que l'equip continuï depenent d'ell mateix per aconseguir un dels bitllets per jugar la Copa del Rei, a falta de dues jornades per acabar la primera volta.

Imatges: Fernando Montero