El MoraBanc viu una nit màgica contra el Partizan (61-60)

El MoraBanc ha trencat la imbatibilitat del potent Partizan de Zeljko Obradovic en una nit màgica al Poliesportiu. L’equip d’Ibon Navarro, amb una gran defensa que per moments ha col·lapsat els serbis, no ha deixat de creure mai i ha estat més sòlid que el rival en els minuts decisius. El premi ha estat la tercera victòria en quatre partits a l’Eurocup.

Per tenir opcions, el MoraBanc sabia que havia de sortir des de l’inici amb el ganivet a les dents. Sense Tunde, lesionat a Tenerife, els andorrans han desplegat una defensa molt agressiva, amb recuperacions i transicions ràpides que els han posat per davant al final del primer quart (16-12). En el segon, el Partizan ha canviat el decorat del partit amb un parcial de 0 a 12 de sortida. El MoraBanc només ha pogut anotar vuit punts i al descans s’ha arribat amb els d’Obradovic per davant, 24-32.

A la represa, el MoraBanc ha tornat a agafar les regnes del partit, amb una defensa molt intensa i un Arteaga imparable a la pintura, que ha acabat com a màxim anotador amb 15 punts. Els andorrans han arribat a tenir un avantatge màxim de 10 punts i han acabat el tercer quart per davant, 48 a 40. Sense Crawford, lesionat en el tercer acte, el MoraBanc ha resistit l’ofensiva final del Partizan en l'últim quart liderada per Kevin Punter, que ha tornat a posar per davant els serbis amb set punts consecutius (55-56). Els d’Ibon Navarro no han deixat de creure i, amb el suport d’una Bombonera bolcada amb l’equip, han recuperat el control del partit de la mà de Clevin Hannah i han gestionat millor uns darrers instants d’infart.

Dissabte l’equip reprendrà la lliga Endesa amb la visita de l’UCAM Múrcia al Poliesportiu.

Informa: Joan López
Imatges: DAZN - Desirée Sala