El MoraBanc Vivand s'imposa al Boet Mataró i aconsegueix la tercera victòria consecutiva a la Lliga EBA (73-64)

Tercera victòria consecutiva del MoraBanc Vivand a la Llig

Tercera victòria consecutiva del MoraBanc Vivand a la Lliga EBA. Els de Xavi Luque es van imposar al Boet Mataró, per 73 a 64, i tanquen l'any consolidats a la zona mitjana de la taula.

Raimon Carrasco va ser el màxim anotador del partit, amb 27 punts, i Aaron Guzmán el més valorat, amb 10 punts i 13 rebots. El MoraBanc va dominar des de l'inici i va arribar al descans amb una renda de 12 punts, 48 a 36.

Tot i la reacció dels visitants en el tercer quart, els tricolors no van deixar escapar la victòria, que els fa escalar fins a la setena plaça del seu grup, amb un balanç de 5 victòries i 8 derrotes.

Informa: Joan López
Imatges: Desirée Sala